Грабо

Почивка в Коста Брава и Барселона 05.06.2024

Цена от 899лв.

Маршрут: София - Барселона - София
Продължителност: 6 дни / 5 нощувки
Транспорт: Самолет
 Дати на отпътуване: 05.06.2024

ПРОГРАМА
1 ден
Полет от София до Барселона в 06:45 - 08:40ч. с АК Ryanair. Посрещане на групата на летището от представител на фирмата в Барселона. Трансфер до центъра на града. Туристическа програма: Катедралата "Саграда Фамилия" (панорамно) , площад Испания, паметника на Колумб, Аквариума (без входна такса. Пешеходна разходка по площад Каталуня, улицата на артистите Рамбла и др. Настаняване в хотел Olympic 3* Калела. Вечеря. Нощувка.

2 ден
Закуска. Свободно време за плаж и развлечение или едндневна екскурзия до Барселона и Монсерат. Посещение на стадиона на ФК Барселона - "Камп Ноу". Ще имаме възможност да посетим стадиона и музея (срещу допълнително заплащане на входна такса на място) и магазина, където може да закупите разнообразни сувенири, екипи, да си направите обща снимка с пожелан от вас футболист. Посещение на парка Гюел. Отпътуване за Монсерат, планината, която се приема за свещена и е място за поклонение, свързано с множество легенди и с бенедиктския манастирски комплекс, разположен в невероятно красивата местност. В базиликата на манастира се съхранява чудодейната Черна мадона - покровителка на Каталуния (при възможност може да се посети). Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

3 ден
Закуска. Свободно време за плаж и развлечение или еднодневна екскурзия до Княжество Андора - малка страна в Югозападна Европа, разположена между Франция и Испания в източната част на Перинеите. Андора е зона за безмитна търговия, поради което много туристи идват тук, за да се разходят по магазините и да направят своите покупки. Туристическа програма и разходка в столицата Андора ла Вела. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

4 ден
Закуска. Свободно време или еднодневна екскурзия до Княжество Андора - малка страна в Югозападна Европа, разположена между Франция и Испания в източната част на Перинеите. Андора е зона за безмитна търговия, поради което много туристи идват тук, за да се разходят по магазините и да направят своите покупки. Туристическа програма и разходка в столицата Андора ла Вела. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

5 ден
Закуска. Свободно време за плаж и развлечение или посещение на парка Сигеан. Ще имате възможност да се разходите сред екзотиката на саваните, в компанията на зебри, лъвове и жирафи. Сафари парк Сигеан дава пълното усещане, че се намирате в Африка, а контакта с дивата природа е непосредствен и естествен. Ще забравите за представите си за клетки и ограждения и ще се любувате на величието на животните в естествената им среда. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

6 ден
Рано сутринта трансфер до летището за полет Барселона - София с АК Ryanair в 09:15ч. Кацане на летище София в 13:05ч.

Офертата включва
• Самолетен билет София - Барселона и Барселона - София с Ryanair с включени летищни такси и малък кабинен багаж с размер 40х20х25см до 10кг;
• Транспорт с луксозен автобус 3*;
• Трансфер летище - хотел - летище;
• 5 нощувки и 4 закуски и 5 вечери по програма, от които 5 нощувки със 4 закуски в хотел Olympic 3*, Калела;
• Посещение на Барселона;
• Водач - представител на туроператора.

Офертата не включва
• Курортни и градски такси - 3 евро на вечер (задължително заплащане).

Допълнителни услуги
• Priority Boarding с допълнителен кабинен багаж до 10кг (55х40х20см) - 25 евро, допълнителен багаж до 20кг - 50 евро;
• Еднодневна екскурзия до Барселона и Монсерат- 70 евро (с включена входна такса на парка Гюел);
• Еднодневна екскурзия до Княжество Андора - 60 евро;
• Летищна такса Барселона - 20 евро;
• Еднодневна екскурзия до Сафари парк Сигеан - 90 евро;
• Входни такси на посещаваните обекти и музеи.

 1.5. ТУРОПЕРАТОРЪТ се задължава да осигури обявените в програмата нощувки в следните туристически обекти за настаняване:

Местоположение
Вид на тур. обект
Категория
Брой нощувки
стаи
 
 
 
 
 
Хотел " Olympic *** " в Калела
хотел
3*
   5
Двойна/ тройна стая
 
и храна в следните заведения за хранене:
Вид на заведенията за хрaнене и развлечение
Категория /звезди/
База или
вид на храненията
Брой на храненията
Ресторанта на хотел " Olympic *** " в Калела
3*
4 Закуски + 5 вечери
5

 

 

 

ЦЕНИ
Дата Единична стая Двойна стая Тройна стая
05.06.2024 1249 лв. 1798 лв. 2697 лв.


ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМА

Hotel Category 3*

.
.