Грабо

БАРСЕЛОНА – ЛАЗУРНИЯ БРЯГ - МИЛАНО 10.10.2019

Цена от 689лв.

Маршрут: НА – ЛАЗУРНИЯ БРЯГ - МИЛАНО
Продължителност: 6 дни / 5 нощувки
Транспорт: Самолет
 Дати на отпътуване: 10.10.2019

ПРОГРАМА
Програма на пътуването:

1 Ден
Полет от София до Барселона в 17:00ч с АК Ryanair. Посрещане на групата на летището в Барселона в 18:55ч. Трансфер с автобус до Калела. Настаняване в хотел Olympic 3*. Вечеря. Нощувка.

2 Ден
Закуска. Свободно време или, по желание и срещу доплащане, по обяд отпътуване за Барселона. Туристическа програма в Барселона: Катедралата "Саграда Фамилия" и парка Гюел. Спирка при стадиона на ФК Барселона - "Камп Ноу", паметника на Колумб, Аквариума. Пешеходна разходка по площад Каталуня, улицата на артистите Рамбла и др. Следобед връщане в хотела. След вечеря, възможност за посещение на Магическите фонтани, площад Испания. Нощувка.

3 Ден
Закуска. Свободно време или полудневна екскурзия до Монсерат (доплащане 35 евро) - планината Монсерат се приема за свещена и е място за поклонение, свързано с множество легенди и с бенедиктския манастирски комплекс, разположен в невероятно красивата местност. В базиликата на манастира се съхранява чудодейната Черна мадона - покровителка на Каталуния. По обяд отпътуване за Франция. Вечерта настаняване в хотел на Лазурния бряг - Екс Ан Прованс/Марсилия. Нощувка.

4 Ден
Закуска. Свободно време или, по желание и срещу доплащане, един ден на Френската ривиера: Кан - Ница - Монако. Входна такса и туристическо обслужване - 15 евро. Кан - разглеждане на хълма Сюке, църквата Нотр Дам дьо л'Есперанс, Фестивалния комплекс, Пристанището, булевард Кроазет. Ница: булевард Промнадде-з- Англе, площад Масена, Пазара на цветята (на антиките), катедралата Сент Репарат, хълма Шато с водопада и останките от старинния замък. Пристигане в Монако - хълма Замъка с двореца на Принца, Океанографския музей (без влизане), Катедралата, Монте Карло с Европейското и Американското казино, хотелите Ермитаж и Париж. Нощувка на Лигурската ривиера.

5 Ден
Закуска. По обяд туристическа програма в Милано - разглеждане на Миланската Ла Скала, прочутата Катедрала, пасажа Виктор Емануил, улица Данте и др. Свободно време. Настаняване в хотел. Нощувка в района на Милано.

6 Ден
Закуска. Трансфер до летището и полет до София с АК Ryanair в 12:50ч. от Милано Бергамо до София. Кацане на летище София в 15:55ч.

ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМА

Hotel Category 3*

.
.