Грабо

Милано, Монако, Кан, Ница, Авиньон, Калела и Барселона на 28.09.2019

Цена от 725лв.

Продължителност: 6 дни / 5 нощувки
Транспорт: Самолет
 Дати на отпътуване: 28.09.2019

ПРОГРАМА
Програма на пътуването:

1 ден
Отпътуване от летище София до Милано Бергамо с полет на АК ''Ryanair'' в 11:15ч. Посрещане на Летище Милано Бергамо в 12:25ч. Трансфер до Милано и кратка туристическа програма с разглеждане на забележителностите: Миланската Ла Скала, прочутата Катедрала, пасажа Виктор Емануил, улица Данте и др. Отпътуване и пристигане късно вечерта в Лигурската Ривиера. Настаняване в хотел. Нощувка.

2 ден
Закуска. Отпътуване за Монако. Предиобяд, по желание и срещу доплащане, туристическа програма в Монако - хълма Замъка с двореца на Принца, Океанографския музей (без влизане), Катедралата, Монте Карло с Европейското и Американското казино, хотелите Ермитаж и Париж. По обяд престой в перлата на Френската Ривиера - Ница и програма срещу доплащане: булевард Промнад де-з-Англе, площад Масена, Пазара на цветята (на антиките), катедралата Сент Репарат, хълма Шато с водопада и останките от старинния замък. Следобяд престой в Кан. Срещу доплащане - разглеждане на хълма Сюке, църквата Нотр Дам дьо л'Есперанс, Фестивалния комплекс, Пристанището, булевард Кроазет. Привечер пристигане в района на Марсилия. Настаняване в хотел. Нощувка.

3 ден
Закуска. Отпътуване. Предиобяд кратка спирка в Авиньон - разглеждане на Папският дворец, който се издига величествено над Авиньон, построен за папите, чието седалище е преместено през 14 век от Рим в Авиньон. Величествения мост Сен Бенезе, който се простира над двата канала на река Рона и острова помежду им. Следобяд пристигане на Испанската Ривиера. Настаняване в хотел. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

4 ден
Закуска. Свободно време или програма в Барселона срещу доплащане - Катедралата "Саграда Фамилия" и парка Гюел. Спирка при стадиона на ФК Барселона - "Камп Ноу", площад Испания, паметника на Колумб, Аквариума. Пешеходна разходка по площад Каталуня, улицата на артистите Рамбла, Готическия квартал и др. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

5 ден
Закуска. Свободно време или полудневна екскурзия до Монсерат - планината Монсерат се приема за свещена и е място за поклонение, свързано с множество легенди и с бенедиктския манастирски комплекс, разположен в невероятно красивата местност. В базиликата на манастира се съхранява чудодейната Черна мадона - покровителка на Каталуния. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

6 ден
Закуска. Свободно време в Барселона. Следобяд трансфер до летището, полет Барселона - София с АК "Ryanair" в 19:30ч. Кацане в София в 23:20ч.

ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМА
.
.