Грабо

БРАТИСЛАВА - ПРАГА - ДРЕЗДЕН - ВИЕНА - БУДАПЕЩА2003

Цена от 599лв.

Маршрут: БРАТИСЛАВА - ПРАГА - ДРЕЗДЕН - ВИЕНА - БУДАПЕЩА
Продължителност: 5 дни / 4 нощувки
Транспорт: Самолет
 Дати на отпътуване:

ПРОГРАМА
ДАТИ: 06.03.2019г.
Цена: 455.00 лв.
1 ден
Отпътуване от Летище София с полет на АК „Wizzair“ в 13:40 ч за Братислава – столицата на Словакия. Кацане на летище в Братислава в 14:15 ч.Посрещане и трасфер Двучасова турситическа програма в града. Разходка в старата част на града: катедралата "Св. Мартин"; площадът на Кметството с фонтана на рицаря Ролан; дворецът на Архиепископа. Следобяд отпътуване за Прага. Късно вечерта пристигане в чешката столица. Настаняване в хотел. Нощувка.
2 ден
Закуска. Свободно време или туристическа програма в Прага с местен екскурзовод ( доплащане 18,00 евро с включени слушалки) - пешеходен тур /около 3,5 часа/ от хълма Храдчани и Пражки храд с катедралата Св. Вит през квартала Мала Страна, Карловия мост до Староместския площад с часовниковата кула Орлой и др. Вечерта по желание разходка с корабче по р.Вълтава - 25 евро. Нощувка.
3 ден
Закуска. В 07,30 ч. отпътуване до столицата на Саксония, известна като „Флоренция на Елба” – гр. Дрезден /доплащане 15,00 евро – за туристическа пешеходна обиколка на старият град с местен екскурзовод/. По желание посещение на бароковия дворец „Цвингер”, прочут с Музея на порцелана, Оръжейния музей и една от най-богатите картинни галерии в света, известна с шедьовъра на Рафаело – „Сикстинската Мадона”. Връщане в Прага вечерта. Нощувка.
4 ден
Закуска. Сутринта отпътуване за австрийската столица – Виена. Панорамна обиколка на „Дунавската перла” с местен екскурзовод на български език ( доплащане 15,00 евро) включваща – цветната къща на Хундертвасер; обиколка на Ринга; дворците Белведере - построен по поръчка на принц Евгений Савойски, днес дом на Австрийската галерия и Хофбург – официалната резиденция на австрийския президент; Колоната на чумата - поставена от император Леополд I като благодарност към небето, чуло молитвите му за спасение от страшната чумна епидемия през 1679 г.; катедралата ”Св. Стефан” – най - голямата и прочута катедрала в Европа и др. Следобяд отпътуване. Настаняване и нощувка в хотел по пътя за Будапеща. Нощувка.
5 ден
Закуска. Трансфер до Будапеща. Свободно време или по желание програма в Будапеща с местен екскурзовод (доплащане 15,00 евро) - около 3,5 часова комбинирана обиколка, включваща - Площада на героите, Националната галерия, Парламента, хълма Замъка с Рибарските кули и катедралата ”Св. Матияш” и др. Свободно време за разходка по търговската пешеходна улица ”Ваци”, която предлага богат избор на магазини, кафенета и заведения за хранене. По желание разходка с корабче по Дунав срещу заплащане от 20 евро. Свободно време . Трансфер до летището в Будапеща и полет с АК „Wizzair“ в 21:50 ч. Пристигане на летище в София в 00:10 ч.
Офертата включва:
самолетен билет София – Братислава; Будапеща - София с АК “Wizzair”, с включени летищни такси и малък кабинен багаж;
автобусен транспорт по маршрута от и до летище
1 нощувка със закуска в хотел 3* по пътя за Тата Баня/ Гьорг/ Будапеща;
3 нощувки със закуски в хотел 3* в района на Прага /9,10/;
водач от туристическата агенция по време на пътуването;
медицинска застраховка


Офертата не включва:
- Priority Boarding с допълнителен кабинен багаж до 10 кг. /55/40/23 см./ – 10 евро в посока, допълнителен до 20 кг.- 40 евро в посока;
- туристическа програма в Будапеща с местен екскурзовод - 15 евро;
- разходка с корабче по река Дунав – 20 евро;
- туристическа програма в Прага с екскурзовод на български език и слушалки -18 евро;
- туристическа програма в Дрезден –15 евро;
- туристическа програма във Виена с екскурзовод на български език 15 евро;
- разходка с корабче по река Вълтава, с включена вечеря - 25 евро;
- доплащане за настаняване в единична стая - 60 евро.
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: валидна лична карта; за лица под 18 г. - нотариално заверена родителска декларация, даваща право на детето да пътува зад Посещаваните страни са без строго специфични санитаро - хигиенни и митнически изисквания спрямо българските граждани.
Записването става с внесен депозит 50% от сумата и доплащане мин. 30 дни преди датата на полета.Краен срок за анулиране на пътуването от страна на агенцията, при несъбран брой туристи - 7 дни преди датата на отпътуване.
Програмата е предварителна, фирмата запазва правото си на актуализация в дни и часове, при независещи от нея обстоятелства.

ЦЕНИ
Дата Единична стая Двойна стая Тройна стая
20.03.2019 599 лв. 1198 лв. 1797 лв.


ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМА
.
.