Грабо

Почивка в Египет през септември

Цена от 1099лв.

Маршрут: Истанбул-Хургада-Истанбул
Продължителност: 8 дни / 7 нощувки
Транспорт: Самолет
 Дати на отпътуване: 28.09.2023

ПРОГРАМА
1 ден
Трансфер в 09:00ч от автогара Варна, 11:30ч ОМВ " Мираж" Бургас до Истанбул. При възможност свободно време в Mall "Watergarden", Истанбул. Трансфер до летище Сабиха Гьокчен за полет Истанбул - Хургада в 22:40 - 00:40ч на АК "Pegasus". Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

2 ден
Закуска. Свободно време за плаж или целодневно посещение на Райския остров за почивка и шнорхелинг с включен обяд. Вечеря. Нощувка.

3 ден
Закуска. Свободно време за плаж или целодневна екскурзия до Древния град Луксор с посещение на Карнак, храма на Хатшепсут, Долината на Царете. Връщане в Хургада. Вечеря. Нощувка.

4 ден
Закуска. Свободно време за плаж или възможност за разходка с лодка с прозрачно стъклено дъно из Червено Море. Вечеря. Нощувка.

5 ден
Закуска. Свободно време или целодневна екскурзия до Кайро и Гиза с включена входна такса екскурзовод и обяд в местен ресторант. Посещение на едно от най- забележителните и величествени чудеса на света - Египетските Пирамиди - Хеопсовата Пирамида, Пирамидата на Хефрен и Пирамидата на Микерин, както и по малки пирамиди, разположени в близост до тях. Пирамидите в Гиза са най- старият и единственият запазен до днес паметник от 7 - те чудеса на Античният свят. От площадката в Гиза ще се насладите на откриващата се гледка към мегаполиса Кайро. Посещение на Сфинкса и Египетския музей /с включени входни такси/, съхраняващ историята на Древния свят. Късно вечерта връщане в Хургада. Вечеря. Нощувка.

6 ден
Закуска. разходка из Арабската пустиня Badawya VIP с ATV, джипове, езда на камили и ориенталска програма с включен обяд. Вечеря. Нощувка.

7 ден
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Обяд. Вечеря. Нощувка.

8 ден
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Обяд. Вечеря. Вечерта трансфер до летището за полет Хургада - Истанбул в 02:25 - 06:15ч с АК "Pegasus". Отпътуване за България. По обяд пристигане.
ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМА

Hotel Category 5*

.
.