Грабо

ИТАЛИЯ, ФРЕНСКА РИВИЕРА И БАРСЕЛОНА

Цена от 799лв.

Маршрут: София-Милано-Барселона-София
Продължителност: 6 дни / 5 нощувки
Транспорт: Самолет
 Дати на отпътуване: 17.09.2022

ПРОГРАМА
1 ден
Отпътуване от летище София в 11:10ч. Посрещане на Летище Милано Бергамо в 12:10ч. Трансфер до Милано и туристическа програма в града: Ла Скала; прочутата катедрала; пасажа Виктор Емануил; улица Данте. Отпътуване и пристигане късно вечерта на Лигурската Ривиера. Настаняване в хотел. Нощувка.

2 ден
Закуска. Отпътуване за Кан, Ница и Монако. Туристическа програма в градовете (с доплащане). Отпътуване и привечер пристигане в района на Екс ан Прованс. Настаняване в хотел. Нощувка.

3 ден
Закуска. Свободно време в Марсилия - за разглеждане на Старото пристанище, катедралата, булевард Канебиер и базиликата Нотр-Дам-дьо-ла-Гард. Отпътуване и вечерта пристигане в Коста Брава. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.

4 ден
Закуска. Свободно време или еднодневна екскурзия до Барселона и Монсерат. Планината Монсерат се приема за свещена и е място за поклонение, свързано с множество легенди и с бенедиктския манастирски комплекс, разположен в невероятно красивата местност. В базиликата на манастира се съхранява чудодейната Черна мадона - покровителка на Каталуния. Следобед - връщане в Барселона. Посещение на парка Гюел, катедралата Саграда Фамилия и стадиона на ФК Барселона. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

5 ден
Закуска. Свободно време или еднодневна екскурзия до Княжество Андора - малка страна в Югозападна Европа, разположена между Франция и Испания в източната част на Перинеите. Андора е зона за безмитна търговия, поради което много туристи идват тук, за да се разходят по магазините и да направят своите покупки. Туристическа програма и разходка в столицата Андора ла Вела. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

6 ден
Закуска. Трансфер до центъра на Барселона. Туристическа програма в града. Следобед - трансфер до летището. Полет в 19:30ч. Пристигане в София в 23:20ч.ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМА

Hotel Category 3*

.
.