Грабо

Екскурзия до Малага 03.10.2024

Цена от 1550лв.

Маршрут: София - Малага - София
Продължителност: 8 дни / 7 нощувки
Транспорт: Самолет
 Дати на отпътуване: 03.10.2024

ПРОГРАМА
1 ден
Полет от Летище София до Малага в 19:10ч. - 21:55ч. с АК "Ryanair". Посрещане на летището от представител на фирмата. Трансфер до хотела. Настаняване. Вечеря. Нощувка.

2 - 3 ден
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения в курорта. Вечеря. Нощувка.

4 ден
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения в курорта или допълнителна екскурзия до Севиля - романтичното сърце на Испания и дом на Кармен и Дон Жуан, столица на Андалусия разположена в плодородна равнина на левия бряг на река Гуадалкивир. Разглеждане на площад Испания, Готическата катедрала (най-голямата в света, носеща белезите на християнската и мюсюлманската култури, парка Мария Луиза и други. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

5 ден
Закуска. Свободно време или допълнителна екскурзия до Гибралтар - британска отвъдморска територия, разделена на 7 големи жилищни зони. Въпреки малката си площ, полуостровът все пак успява да приюти животински и растителни видове, които са характерни само за тази част от планетата. Най-известните сред тях са берберските макаци. Местните жители се шегуват, че когато последната маймуна в Гибралтар изчезне, той ще престане да бъде британски. Слеобяд спирка в Марбея - пешеходна разходка: Портокаловият площад с прекрасната църква "Христос на любовта". Свободно време за посещение на бутиковите магазини, ботаническата градина с 10-те световноизвестни статуи на Салвадор Дали. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

6 ден
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения в курорта. Вечеря. Нощувка.

7 ден
Закуска. Свободно време или допълнителна екскурзия до Ронда - древно селище, върху което своя отпечатък са оставили финикийци, картагенци, римляни и мюсюлмани. Градът е разположен на хълм, разрязан от каньона на река Гуадалевин, откъдето живописно надничат къщите. Този романтичен град е привлякъл вниманието на много поети и писатели от XIX и XX век като Вашингтон Ървин, Проспер Мериме, Форд и Доре, а една от историите за града вдъхновява Хемингуей за написването на книгата ''За кого бие камбаната''. Пешеходна разходка в старата част на града: най-старата арена за борба с бикове "Пласа де торос", постороена през 18 век, новият и арабският мост над каньона, Музеят на виното, в който ще имате възможност да дегустирате типични андалусииски вина и ликьори. Вечерта връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

8 ден
Закуска. Освобождаване на хотела. Предиобяд програма в Малага - град, основан от финикийците и едно от най-старите средиземноморски пристанища. По обяд трансфер до летището заолет от Малага до София с АК Ryanair в 14:15 - 18:45ч.

Офертата включва
• Самолетен билет София - Малага - София с АК Ryanair, с включени летищни такси и малък кабинен багаж (40х20х25см);
• Транспорт с автобус 3*;
• 7 нощувки, 6 закуски и 7 вечери в хотел Sol Principe**** в Торемолинос край Малага;
• Туристическа програма в Малага;
• Водач-представител на фирмата по време на пътуването.

Офертата не включва
Задължително доплащане:
• Сити такса - 3 евро на ден (заплаща се на рецепцията в хотела);

Допълнителни услуги
Може да доплатите към туроператора за:
• Услуга Priority Boarding с допълнителен кабинен багаж до 10кг (55х40х20см) - 25 евро в посока;
• Допълнителен багаж до 20кг - 50 евро в посока;
• Летищна такса Малага - 20 евро;
• Екскурзия до Севиля - 70 евро (с включена входна такса за Катедралата);
• Екскурзия до Гибралтар и Марбея - 40 eвро;
• Екскурзия до Ронда - 55 евро.
ЦЕНИ
Дата Единична стая Двойна стая Тройна стая
03.10.2024 2110 лв. 3100 лв. 4650 лв.


ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМА

Hotel Category 4*

.
.